marți, 4 mai 2010

La bandă

Duminică seara iar am stat cam mult la bandă în Dusseldorf, așteptând bagajele. Nu știu ce-i cu aeroportul ăsta, dar are o problemă. De fiecare dată debarcarea durează extrem de puțin dar așteptăm după bagaje cam 15-20 de minute, ceea ce se mai întâmplă doar la Sibiu când se defectează banda. Așadar am avut timp de reflecții, provocate mai ales de cele două genți cu tag-ul Priority care au apărut după 5 minute dar nu s-a deranjat nimeni să le ridice și ne făceau în ciudă învărtindu-se singurele, pe când bagajele noastre de muritori cu bilet la clasa economică nu apăreau. În cele 10-15 minute care au urmat am tras concluzia că priority-urile sunt descărcate de doi atleți și aduse la bandă cu un Porsche iar pentru restul există niște handicapați locomotorii. 

De fapt nu înțeleg cum funcționează sistemul pentru că bagajele sunt puse în containere, mai ales în avioanele medii și mari, nu vorbim de pechinezii cu elice ce aterizează la Sibiu. Nu cred că se apucă ei să caute bagajele cu prioritate și nici să le transporte cu altceva, trebuie să fie o altă optimizare pe undeva, optimizare care le-a ieșit așa de bine încât dintr-un moft, prioritizarea asta începe să capete sens.

Altă mizerie nouă, la parcare. Până acum locurile cele mai bune erau pentru handicapați. Apoi au apărut lângă ele locurile pentru femei. Acum au apărut locurile premium, pe care le poți rezerva prin internet și, bineînțeles, le plătești extra. Amărăștenii au rămas să parcheze la periferie.Ce urmează? Valet parking, probabil.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.