miercuri, 10 noiembrie 2010

R-rățușcă-ramadurică

Tribuna mai are un pic și-l face pe Nicholas Cage cetățean de onoare: Sibiul - orașul lui Nicholas Cage. Mă mir că încă nu i-am descoperit ceva rădăcini prin Mărginime. Dar altceva vroiam să remarc:
"(...)se zvoneşte că starul american ar fi cazat la un hotel de patru stele din centrul vechi al Sibiului.(...)  la Hotel Ramada se află o parte dintre actorii importanţi ai peliculei.(...) Alături de Violante Placido, la Ramada se mai află Idris Elba, (...) Reprezentanţii hotelului Ramada au arătat că actorii nu au emis pretenţii deosebite cu privire la cazare."

Ați înțeles? Cage e la un hotel de patru stele, nu contează care, că nu-i deținut de Carabulea, dar restul sunt la RAMADA. R-A-M-A-D-A. Clar?

Din Turnul Sfatului aflăm și cum îi spune neimportantului hotel, care nu e RAMADA, dar în care își odihnește oasele Nicholas: Vila Astoria.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.