miercuri, 24 noiembrie 2010

Turcu plătește. Indeed

Dacă vă zic că-s prost dispus de două zile o să înțelegeți deja că am rezolvat așa cum anticipam problema cu senzorul. Mă sună ieri după amiază mecanicul: e defect senzorul. mă chinui de două zile, ba am întrebat și alți experți. 

Ok... vorbesc cu amicul de la care am cumpărat piesa, zice: exclus, senzorii pleacă testați din fabrică, dar stai să mai întreb niște experți. Revine după cinci minute: mecanicul tău a mers cu mașina ta acum o oră la X (cică cel mai tare electronist auto din zonă), a încercat să monteze piesa fără ca volanul și roțile să fie drepte și acum nu știe pe unde să scoată cămașa. Pfuai, îi rup capul! Din glezne! Și e și mincinos! Lasă, nu te certa cu el că nu se știe când mai ai vreo problemă și el e singurul care te poate ajuta, zice, înțelept, amicul. Facem altfel: am vorbit cu X, acum ai practic doi senzori defecți: unul pe partea mecanică și unul pe cea electronică, încearcă el să-i combine și să facă unul bun. 

Mda.... nu vă mai zic că îmi venea să-i sparg fața ăluia când am fost după mașină și a zis că dacă luam senzorul de la el îl putea schimba fără probleme. N-a avut tupeul să-mi ceară bani. Vineri am programare la X, nu știu care-s șansele să nu mai scot alți 800 lei din buzunar.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.