vineri, 19 noiembrie 2010

Vibroplate

- Ce-i drăcia aia? Îl întreb pe patronul sălii de fitness, arătând cu capul spre o platformă cu ghidon pe care o balenă făcea valuri-valuri din șunci. În general mi se pare absurd să pierzi timpul la sală la banda de masaj sau la orice NU implică efort. Dacă vroiai să te amăgești, puteai sta acasă pe canapea. 

- Se numește vibroplate, îmi răspunde domnul patron. Face vibromasaj.

- Și la ce-i bună?

- La circulație, întinde grăsimea în tot corpul (chiar? dar ce-i rău dacă o elimini), tonifiază mușchii, ba face bine și la hormoni, zice el.

- Ha? La hormoni? zic eu, mai puțin curios și mai  mult oripilat la gândul că domnișoarele de 0.1 tone ar căpăta brusc niște luminițe pofticioase în ochi odată coborâte de pe drăcia aia. Bine că nu la argintul viu...

- Da, am avut niște fetele la sală care se chinuiau să rămână gravide. Le-am zis să stea pe vibroplate câte 10 minute zilnic și după 2-3 luni m-au anunțat că sunt gravide.

- Și le-ați pierdut de cliente, adaug eu.

- Da.... de atunci la restul nu le mai spun, zâmbește el.

Probabil au rămas gravide pentru că după două luni de sală au început să arate a oameni, trag eu concluzia în gând. Oricum pe vibroplate nu mă urc, că nu vreau să risc.

2 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.