joi, 17 februarie 2011

Direcția5@Vintage pub

N-am vrut să mă duc. I-am văzut la mare, acum mulți ani, n-a fost urât dar nici nu-s pe felia mea de muzică. Dar dacă am fost invitat, nu puteam fi nepoliticos, nu? :) Proporția a fost de 4 femei la un bărbat, vreo 200 de persoane au umplut pub-ul. La 10 fix a început concertul și la 12 s-a terminat, cu o pauza de 15 minute la jumătate. Cât privește punctualitatea și seriozitatea, patronii localului i-au lăudat generos pe cei de la D5. Au fost mici probleme cu sonorizarea la început, cel puțin în locul unde stăteam eu nu se auzea foarte bine, dar le-au remediat prompt. Băieții au cântat piese noi și vechi, își promovează noul album căruia i-am remarcat coperta elegantă, n-o să intru în detalii că nu le cunosc discografia prea bine. Haioase fetele groupies din fața scenei, care în a doua parte a show-ului au cântat în fiecare pauză dintre piese hituri D5. 

Trebuie reținut că din două în două săptămâni, miercurea, o să fie concerte live, următoarele două formații programate sunt Taxi și Compact. Filmulețul o să apară în curând la Brylu, care a filmat mai ceva ca ăia de la Antena1.

Îmi cer scuze pentru review-ul telegrafic, da-s obosit. Stop :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.