marți, 7 iunie 2011

Aeroportuare năduşite

Să zbori pe caniculă e aproape la fel de neplăcut ca la -20 de grade. Iarna îngheți doar în autobuzul care te duce la avion dar vara transpiri în terminalul sibian care face economie de curent, pe tunelul care te duce spre avion în aeroporturile care posedă așa ceva, în avion - în cazul în care nu climatizează excesiv, e totdeauna o ruletă rusească - plus că trebuie să suporți miasmele celor care se descalță - și nu mă refer doar la lowcost și la români ci și la nemți și Lufthansa.

Pentru prima dată am văzut un A380 la Frankfurt, mare și hidos avionul ăsta. L-au umflat pe verticală pentru că nu puteau să-i mărească ungimea din cauza normelor din aeroporturi și arată ca o balenă gestantă. Tot pentru prima dată am văzut instrumentiști care ocupau două locuri în avion, unul din ele pentru instrument - contrabas, violoncel, pușcă cu lunetă, bazuka sau ce se va mai fi ascuns în cutiile alea care îi însoțeau. 

Mă fascinează mașinuțele astea care pot să împingă ditamai avionul, trebuie să mă documentez ce se ascunde sub capota lor plată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.