miercuri, 30 noiembrie 2011

Peste 600 titluri noi la www.posterland.ro

Dacă zic că www.posterland.ro e cel mai mare magazin de postere din România par lipsit de modestie, dar e adevărat. Nu doar online, ci per ansamblu (online şi magazine fizice), avem cele mai multe produse oferite spre vânzare. Tocmai am mai adăugat peste 600 de titluri noi. Au apărut şi categorii noi, ca "jocuri computer" sau "tipare cu ramă", precum şi rame din lemn, import UE, de diverse mărimi. Un alt plus: fiecare comandă de peste 50 lei se premiază şi, credeţi-mă, autocolantele şi insignele noastre sunt bine primite de public.


Foarte important de menţionat este că toate aceste produse nu sunt tipărite în pivniţă, ci sunt de inaltă calitate, realizate la cele mai importante tipografii de gen din lume, cu licenţă şi toate drepturile plătite. România beneficiază de aceeaşi calitate a produselor ca Statele Unite sau Anglia, la preţuri decente.

Posterele sunt încântătoare, nu aş ştii pe care să vi le recomand, toate au ceva deosebit, dar pentru că vin Sărbătorile şi copiii sunt cei care se bucură de ele cel mai mult, vă invit să vă uitaţi în secţiunea "Desene animate" şi "Educaţie", sunt nişte produse colorate acolo, absolut fermecătoare. Personaje clasice sau moderne, Mickey Mouse, Madagascar, Pokemon, Marvel, Winnie the Pooh, prinţese, Kung Fu Panda, Looney Tunes, Nintendo, Clone Wars, Bakugan, Ben10, Spongebob, Thomas, Toy Story şi, juvaerul coroanei, Cars - găsiţi tot ce şi-ar putea dori un copil sau un adolescent: South Park, Simpsons, Futurama.

La jocuri pe calculator avem postere cu: Assassins Creed, Angry Birds, Call of Duty, God of War, Epic Mickey, Halo, Nintendo şi altele.

Cred că o să aveţi ce alege, dacă doriţi să faceţi cadouri de acest gen familiei sau prietenilor dvs sau dacă doriţi să vă redecoraţi spaţiul de locuit, caz în care vă recomand secţiunea "tipare de artă".

5 comentarii:

  1. hihihi :))) cred ca o sa vreau primul poster, acela cu apusul la Masai Mara. Ai si dimensiuni mici??
    auzi, dar acum pot sa cumpar posterul si sa primesc rama? :)))))
    nu te incrunta, e datoria mea sa incerc....

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Gabriela,
    iti fac o oferta speciala de data aceasta: ce platesti aia primesti! :))

    N-am mai mic respectivul poster, dar avem alte produse de dimensiuni mai mici.

    RăspundețiȘtergere
  3. domne', nu poate omu' sa cada la invoiala cu tine!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut Calin.
    M-ar interesa unele postere legate de fotbal, in special de FC Barcelona. Sunt cateva, am vazut, dar cel mai important lipseste, cel cu intreg lotul echipei de anul acesta. Eu le-am gasit pe toate si pe site-ul lor oficial (inclusiv cel dorit de mine) dar costurile lor de expeditie sunt enorme, astfel ca am ajuns la tine. Am speranta ca o sa-l pot achizitiona de pe posterland.ro curand. Mersi;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut Cosmin,
    evident, tocmai am reimprospatat stocul, asa ca in curand nu o sa fie disponibil produsul dorit de tine. L-am trecut pe wish list, poate apare vreo comanda neplanificata, caz in care o sa-l aducem si pe acela. Altfel mai incolo, dar pana atunci poate se schimba echipa si nu mai e de actualitate :)

    RăspundețiȘtergere