miercuri, 16 noiembrie 2011

Seara de luni

Ne-am făcut un obicei: gătim împreună şi ne uităm la episodul săptămânal din The Good Wife. Trist a fost când am uitat pâinea în cuptorul cu microunde şi s-a făcut scrum. L-am curăţat de vreo trei ori dar încă mai miroase a prăjeală; în schimb fondue-ul a ieşit bine. La fel de bine au ieşit şi pastele cu ton, puiul sau salata cu creveţi din poză. Săptămâna asta am  fost "creativi": cotlet de porc, ocazie cu care am aflat că n-am bătător de carne, aşe că am improvizat: le-am frăgezit/rulat cu făcăleţul. Au ieşit nişte clătite de porc de excepţie.
No biggie, dar cromatica e faină

6 comentarii:

  1. va provoc sa fiti creativi cu mancarea de post!! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. intr-adevar! interesant este cum se poate uita painea in cuptorul cu microunde...acolo unde iti setezi singur timpul! da, asta chiar e interesan! :))) Caline,ai cuvantul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pune pe 4 minute, ca sa faci painea usor crocanta, pe intensitate maxima, si cauta-ti de lucru prin casa. Eventual toarna-ti si un pahar de vin. ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Incearca cu cafea si zeama/coji de lamaie puse intr-un bol cu apa pe care il lasi sa se incalzeasca un pic in cuptor. Ca sa scapi de mirosul de prajeala, of course :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc de sfat. Am incercat cu otet. N-a mers.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.