joi, 28 iunie 2012

Bicicleta zilnică: kudos!

Sibiul rulează frumos pe două roţi: întâi au apărut pistele din parc, apoi cele de pe străzi şi rent-a-bike-ul din Piaţa Mică, au urmat acţiuni ca Masa Critică şi über-sexy-ul Skirt Bike, procesul evolutiv continuă cu Bicicleta Zilnică şi probabil o să deschidă şi i'velo un centru de închiriere la Cazarma 90.
(c) www.zazaphoto.ro
Criticăm, cârcotim, facem mişto, dar mai trebuie să şi lăudăm: Tudor a reuşit să câştige un grant şi să aducă parteneri puternici, aşa că în acest moment Sibiul are rasteluri de biciclete amplasate în mai multe zone. N-a fost uşor, trebuie disciplină şi muncă pentru a scrie un proiect coerent şi realist, nu vine niciun sponsor fără să cauţi şi să te zbaţi, nici chiar Primăria nu mişcă un deget în campanie electorală. Din fericire Tudor e un catâr, şi-a urmărit ţelul şi n-a cedat până n-a văzut suporţii montaţi. Deşi nu dau pe dinafară de ştiri interesante, ziarele nu se înghesuie să popularizeze această iniţiativă făcută pentru comunitate, mai mult bloggerii se ajută între ei. Când vă legaţi bicicleta de rastel şi nu de gard, multumiţi în gând unor oameni care au avut ideea, priceperea şi tenacitatea să amplaseze acei suporţi acolo.  


Detalii despre proiect şi locaţiile rastelurilor: http://bicicletazilnica.ro

1 comentarii:

  1. Sibiul mi s-a parut cel mai civilizat oras di Romania , m-as muta si maina acolo. Felicitari pentru initiativa!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.