vineri, 8 iunie 2012

Game of Thrones

Până acum vreo două-trei săptămâni nu m-am uitat la serialul ăsta, îmi imaginam o altă mizerie care ascunde o grămadă de imbecilităţi sub pretextul fantasy, deşi mi-l recomandaseră nişte prieteni acum ceva vreme. Din lipsă de altă ocupaţie i-am dat totuşi o şansă şi m-a captivat. Are scenariu inteligent, decoruri faine, îmi place că mor şi personaje principale pozitive, are multe întorsături şi... nu se poate să nu iubeşti dragonii ăia.

4 comentarii:

  1. si merita sa astepti un an sa inceapa un nou sezon, dupa un pachet de 10 episoade ;)
    o prietena de a mea zicea ca daca nu mai avem rabdare, sa ne apucam de citit cartea/ cartile; n-am atata nerv sa vad inventate(frumos dealtfel) atatea lumi, limbi si istorii; prefer sa astept, cum am zis mai sus, sa-mi pap cuminte popcornul la vizionare, ca tare bine e facut filmul
    ca observatie personala, in ultimii ani au aparut seriale care bat la fund de departe, ca nivel de realizare, cea mai mare parte din lungmetraje, si aici as aminti Boardwalk Empire, Lie to Me(un pic de scartz pentru se cam repeta), The Good Wife, The Borgias, The Pacific si cred ca mai sunt multe la fel.
    vizionari placute

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai bine e sa vezi un sezon intreg dintr-o data, altfel e cam enervant, mai ales daca ia pauza cateva saptamani intre episoade. Serialele de care zici tu au avantajul ca-s facute cu buget mare si scenarii coerente, e mult mai greu sa strangi o carte in 90-120 de minute decat in 10-20 ore.

      Lie to Me a fost fain la inceput, apoi am renuntat la el, nu mai era nimic nou. De Borgias m-am apucat aseara si de Pacific n-am auzit (thx). Iti recomand Magic City.

      Ștergere
  2. Seria I m-a prins, insa deja la a doua o cam lalaie. Plus ca dupa ce Vyseiris a dat coltu' ...meh...orice serial are nevoie de o bucatica buna...da' sa o omori asa devreme... Noroc cu Jon Snow, insa spoilerele nu vorbesc de bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi s-a parut interesanta si a 2-a. Cu restul afirmatiilor tale n-am treaba :p

      Ștergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.