duminică, 3 iunie 2012

#FITS - ziua 9

Ieri a fost soare la Sibiu. E breaking news. Am stat pe terasă la Amber, ne-am delectat cu o cafea și am văzut repetițiile spectacolului de teatru stradal Invazia. Seara l-am prins doar la final, dar am constatat că Piața Mare era plină. La fel și după amiază, Bălcescu era ca promenada litoralului în vârf de sezon, nu doar pentru că galopau Caii din Menorca.


La ora 20 am avut o scurtă întânire cu o parte din bloggerii acreditați la festival și cei sibieni, apoi mulți dintre noi am mers la cel de-al doilea spectacol de dans al Vertigo Dance Company- Null. Dacă vineri au mai rămas scaune goale, sâmbătă sala a fost arhiplină, probabil s-a răspândit zvonul frumuseții dansului anterior. Null n-a fost la fel de dinamic ca Mana, nici muzica n-a fost la fel de alertă, a fost un alt gen de show imaginat tot de Noa Wertheim, sunt convins că o să-i facă Cristina o descriere la fel de frumoasă ca și celuilalt. Pentru că m-a urecheat Gabriela pe FB, azi menționez muzica ambelor piese, e genială.



Seara ne-am încheiat-o în Music Pub, la concertul The Mono Jacks și Grimus. Sunt fan al primilor iar pe ceilalți i-am auzit pentru prima dată live, nu sună rău.


Pentru mine FITS 2012 se încheie aici, azi plec la relaxare și loc cu verdeață, unde nu există întristare și internet, două zile la cabană vin la fix după toată nebunia din ultimele două săptămâni, cu delegații, muncă  ziua și multă cultură noaptea. Probabil am să scriu niște concluzii când mă întorc, dacă o să mai fie cazul. 

1 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.