joi, 7 iunie 2012

De la ruină la bloc ANL

S-au împărţit cheile locuinţelor ANL de pe Independenţei, poate aţi citit în presă ieri. Noi am aflat uitându-ne pe geamul biroului, era mişcare aproape la fiecare fereastră. De opt ani privim clădirea aia, singura dată când s-a mai animat aşa a fost la Romaniacs, când au făcut finişul pe acoperiş. Ar fi interesant dacă ar trece şi anul acesta prin podul oamenilor, printre cârnaţii puşi la uscat, nu? 


Mi s-a părut amuzant cum locatarii etajului de deasupra zonei roşii au ieşit pe geam (nu cred că au uşă) pe terasa/acoperişul nivelului inferior (nu are balustadă, deci nu cred că-i gândită ca terasă) şi s-au salutat cu vecinii. Cred că o să le trebuiască draperii. Gratii doar mai incolo, când apar chiriaşii; poate au noroc de vreun urmaş al lui Pruteanu care pofteşte şi el la borcane de castraveţi şi faruri de Mobră.


Până una-alta, să stăpânească sănătoşi apartamentele şi să folosească cu încredere terasa pentru bronzat, am auzit că vine căldura. 

2 comentarii:

  1. vad ca au schimbat fatada, nu mai e la fel ca atunci cand era la rosu.
    p.s. cel mai tare finish din toate timpurile la romaniacs cred c-a fost pe acoperisul cladirii asteia :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da si da. fatada are schimbari chiar mari, inainte era in trepte in dreapta, acum e lungita partea iesita in afara pe o mare parte din cladire. Finishul a fost super, doar ca nu au avut public :))

      Ștergere