sâmbătă, 15 iunie 2013

Blogul, rochia și io

Trebuie să mă gândesc bine în ce direcție duc blogul, pentru că se pare că îmi fac zilnic de lucru degeaba, dacă compar traficul și like-urile uzuale cu succesul postului scris de nevastă-mea, cel cu rochia de vânzare. Am avut un super spike de trafic, are 220 like-uri, așa că mă simt mic și lipsit de inspirație :)) 

Bine, nu i-a ajutat la nimic deocamdată, puterea social media constă în popularizare, nu musai și în finalizare, majoritatea traficului vine de la share-uri pe facebook. O să se mai ocupe ea de subiect, odată ce-și reia programul zilnic, e mult mai bună la campanii de genul acesta decât mine. Dacă chiar nu găsim pe nimeni interesat o să o dăm cuiva gratis și donăm noi bani asociației respective.

Revenind la mine... am mai multe opțiuni, văd că a fost popular postul cu cântatul la chitară, aș putea să învăț câte un instrument în fiecare an. Cel despre curierul GLS încă naște comentarii și dispute, aș putea să mai scriu chestii pe tema aceea. Altă nuntă sigur nu mai fac, îți complică viața prea tare... pregătirile :))

6 comentarii:

  1. Invata cate un instrument pe saptamana ca sa ai succes :))

    RăspundețiȘtergere
  2. sa nu ajungi sa inveti sa dansezi ca cei din spectacolul de-aseara, de la 21.00 :)) o data pe saptamana :p

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate aplic retetele voastre de succes pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  4. vinde si tu costumumul..vezi cine bate la like-uri! rochia vs. costum :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neah, il mai pot purta, poate te mariti si tu vreodata si ne inviti :))

      Ștergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.