vineri, 11 octombrie 2013

It's a bird? It's a plane? It's Lenuța!

Doamna care face curățenie la birou, femeie hotărâtă de suburbie (că nici Șura Mică nu mai e chiar la țară), are tot felul de povești eroice. Poate nu v-am spus de ziua când mi-a spălat tot balconul de acasă (complet închis, cu geam termopan și structură de pvc) - pe exterior - escaladând pervazul, ținându-se cu o mână de el și stând cu picioarele pe o ramă de beton lată de 3-4 cm. 

E drept, locuiesc la etajul unu, de curând am aflat că a făcut una mai nebună, la etajul patru, la alt ”client”. A rămas blocată pe balcon, după ce o rafală de vând a trântit ușa (clasică, nu pvc). S-a gândit că nu e bine să piardă timpul și să stea acolo până se întoarce proprietarul, că are treabă de făcut, așa că s-a întins și a intrat pe geamul de lângă, care, din fericire, era deschis. Din moment ce-am scris ”din fericire” și nu ”din păcate” înseamnă că a supraviețuit.

3 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.