vineri, 18 octombrie 2013

Să râdem cu Lorand Soares-Szasz

Cine-l plătește pe nenea ăsta să meargă prin țară și să țină seminarii pe gratis? De fapt uitați întrebarea, nu mă interesează.

Am primit un spam pe mailul de firmă de la susnumitul cu nume exotic - probabil principalul lui atu, pentru că dacă invitația la un seminar gratuit de asemenea calibru ar veni de la Espadrila Coacăză n-ar merge nici dracu. Nu zic, o fi interesant, poate ratez șansa vieții și o să fiu în continuare ”confuz și trist” așa cum duios zice el în încheiere, dar Lorande draghe, mailul tău pute de la cap la coadă și nu-mi generează dorința de a te cunoaște. În schimb vreau să te înjur pentru că mă pui să mă dezabonez de la ceva la care nu m-am abonat niciodată.


Începutul face toți banii, mă refer strict la linia ”Thunderbird thinks this message is junk mail”. Lorand versus pasărea-tunet. Pasărea-tunet câștigă, dar m-a mâncat să mă uit în folderul cu mizerii și m-a bufnit râsul când am citit ”se spune că cea mai bună reclamă este cea din gură în gură” - păi, atunci de ce trimiți spamuri, coane?


Altă dumă:
Atunci să-i trimitem pe toți cei de la Produs în Sibiu! Cum, n-au timp de prostii, muncesc? Mai am o curiozitate înainte de a te lăsa în plata domnului sponsor: ce înseamnă obligatoriu în ghilimele, măi Lorande? Vine din maghiară sau din portugheză?

4 comentarii:

  1. Cand o sa ai si tu atata credibilitate astfel incat sa aduci cativa speakeri in RO atunci sa vorbesti. Altfel...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca eu ma ocup cu alte lucruri si n-aduc speakeri inseamna ca n-am voie sa comentez despre cineva care-mi trimite mailuri nesolicitate, scrise intr-un stil dubios? Interesant... :))

      Ștergere
  2. @Catalin minte spalata....Aia vin pe credibilitate ma sa stii tu nea Cataline...creier spalat....vin pentru papica...curve Made in Romania...si euroi !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu esti singurul spam-uit :)) si eu am primit un email de la un trainer din echipa lui John Maxwell. Am dat un copy paste mai jos, pentru a se vedea clar lipsa de profesionalism si foamea din gat. Ce rahat de trainer profesionist poti fii cand te milogesti de oameni sa te primeasca in locatia lor? Primesc email ca daca mi-ar placea sa particip la curs, poate am si o locatie in care sa isi poata tine ea cursul? Serios??? Sa ma duc sa ma invete cum sa fac mai multi bani o persoana ce n-are 500 de lei pentru o sala. Mirific! Romania e plina de traineri fomisti, aparuti ca ciupercile dupa ploaie.

    Acesta este emailul primit:

    "Vă rog să îmi comunicați prin email pentru care din grupurile de mai jos optați:

    Mastermind Group 1
    În fiecare marți începând din 27 mai
    Orele: 17:00 – 18:15
    Locație:
    Durată: 10 Săptămâni
    Doar 10 locuri disponibile

    Mastermind Group 2
    În fiecare marți începând din 27 mai
    Orele: 18:45 – 20:00
    Locație:
    Durată: 10 Săptămâni
    Doar 10 locuri disponibile

    Locația nu a fost stabilită. Am aprecia dacă aveți o locație disponibilă pe care să o putem folosi o dată pe săptămână.
    I inspire you to lead yourself!
    Daniela Nica"

    :))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.