vineri, 1 noiembrie 2013

DigiSport și Stefan Lecca, prea ca la țară

DigiTV are trei canale de sport si transmite câteva competiții de baschet: campionatul național și meciuri din cupele europene. Miercuri seara a scos de pe post, la jumătatea transmisiunii, un meci de baschet în care o formație din România juca în a doua cupă europeană ca valoare, pentru un meci din Cupa Ligii Angliei la fotbal. Joi, în programul DigiSport2 erau trecute două meciuri de baschet, dar în realitate a fost transmis un turneu de tenis. 

E de înțeles că-și aleg evenimente cu rating mai bun, dar nu e ok că prostesc lumea, mi-am făcut orarul în așa fel încât să văd meciurile de baschet și m-au țepuit două zile la rând. Pentru că unul din comentatorii meciurilor de baschet de la Digi, Stefan Lecca, și-a tras pagină de FB în care dialoghează cu fanii, inclusiv în timpul meciurilor, am intrat să văd care-s cauzele modificărilor din program și reacțiile celorlalți amatori de baschet.


Când lumea e revoltată și i se atrage atenția - decent - că postul pentru care lucrează dă dovadă de amatorism și-și bate joc de telespectatori, răspunde ca un adevărat domn și jurnalist:


Știu câteva scandări ale galeriei care i s-ar potrivi.

1 comentarii:

  1. Nu e ceva nou , mai mult nu poate omul ala. Dupa ce ca da niste raspunsuri cretine daca ii dovedesti cat de limitat e te baneaza si gata. Ce e mai trist e ca numele Digisport e asociat cu un asemenea personaj.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.