luni, 4 noiembrie 2013

K la meteo

K vine de la grade Kelvin? A se citi în cheie comică, inclusiv partea cu tomata.

La rubrica meteo de la EuropaFM, când a venit momentul cotelor apelor Dunării maximelor de astăzi, printre orașele menționate au fost Sebeș și Roșia Montană. Pomenirea Sebeșului mi se pare logică, pentru că centura lui tot nu-i gata. La cât durează tranzitul în unele zile, au timp pasagerii să-l traverseze, în ritm de plimbare, înaintea mașinii; așadar e important să știe cum să se îmbrace. În schimb Roșia Montana... probabil includerea ei pe listă e o subtilă încercare de a o menține în ”conștiința” publicului sau ca să știe [inserează denumire periorativă a taberei adverse aici] cum să se îmbrace când merg la [inserează activitate luată în derâdere aici].

Am câteva sugestii de alte localități ce pot fi incluse pe listă. Țin morțis să știu câte grade sunt la Izvoarele și Pungești, pentru că nu putem trimite specialiștii la fața locului îmbrăcați neadecvat, ați văzut cum a gafat Udrea când a dat sinistraților pantofi cu toc în miezul verii când, se știe, vara se poartă sandale cu toc!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.