vineri, 29 noiembrie 2013

La mulți ani, Oldiz Bend!

Azi dimineață, când m-am trezit, aveam două chestii în cap: mahmureală și versurile ”nimeni n-o să-ți explice ce e dragostea”. Am stat până spre ora doi în Oldies, la concertul aniversar Oldiz Bend. Am plecat acasă, cu regret, când încă șcena era plină, un all star de foști și actuali membri, plus prieteni. Erau vreo nouă oameni, doi basiști, trei soliști, o nebunie rock ce suna excelent. Jam session în toată regula.

De-a lungul serii, Bebe, Ionuț și Manole au prezentat întreaga componență a trupei, de la înființare până în prezent. Alături de ei au cântat pe rând (și ulterior de-a valma) Ursu, Vlad, Maria, Andrei, Sofia, Florin și Dragoș. 


N-au trecut decât trei ani de la primul concert, dar au fost trei ani frumoși, cu party-uri animate și entuziasm - văzute de la masa din fața scenei, dar și cu seriozitate, ambiție și multă muncă - observate la cele câteva repetiții la care am asistat.

La mulți ani, Oldiz Bend, sunteți toți oameni faini!

P.S. ca să n-o fredonez singur:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.