vineri, 1 octombrie 2010

Bețivani de discotecă

M-a trezit la ora 5 și ceva zgomotul metalic al portavocei poliției. Lumina girofarului pătrundea prin jaluzele. Sar la geam, afară plin de lume - accident. Cam aproape de locul unde parcasem mașina, așa că pun mâna pe telefon (defect de blogger), mă îmbrac și cobor să văd dacă a mea are daune. Infipt în insula din mijlocul drumului, un Audi retezase un stâlp, care se prăbușise în mijlocul drumului. Mașina mea întreagă, dar dacă Audi-ul ar fi venit din sens invers, stălpul ar fi căzut exact pe a mea. Nu se vede în poze, am mutat-o ca să nu mi-o agațe vreun TIR ce trebuia să ocolească scena accidentului. Vecina îmi zice: și pe tine te-a sculat bubuitura? Nu, eu n-am auzit nimic, de fiecare dată când e accident - și bețivii își caută soarta pe acolo regulat - dorm buștean.

Tare comentariul din Tribuna: putea sa dea peste niste pietoni, poate chiar copii.”. Da, la 5 dimineața, cum să nu, plin de copii.

PS1: În jurul orei 15 revin cu informații despre noul Oldies Pub, care se deschide deseară.

PS2: Cu prieteni ca mine, nu mai ai nevoie de dușmani. L-am rezolvat pe Băgă:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.