marți, 12 octombrie 2010

TEDxSibiu

Tocmai am primit de la Tudor un email care mi-a atras atenția: conținea TED și Sibiu în titlu! Poate știți, poate nu, site-ul TED găzduiește multe prezentări revoluționare și prelegeri cu charismă, secondat în opinia mea doar de D: All Things Digital. Așa că am căutat pe Google ca să găsesc mai multe detalii și am dat peste un articol din Turnul Sfatului care nu știu cum mi-a scăpat:

De obicei nu mă implic în evenimentele blogosferei locale pentru că ori nu mă reprezintă, ori sunt plecat în delegație, ori nu cadrează cu profilul blogului, ori cred că merită alții mai mult invitațiile oferite dar cazul TEDx este o excepție pentru că sunt doar vorbitori cu personalitate pe care mi-ar face plăcere să-i ascult (Chiriac sau Tulpan). Pe domnul Vințan îl cunosc, avându-l profesor în facultate, a fost unul dintre favoriții mei datorită metodei dânsului de a dialoga cu studenții și de a le trezi interesul față de microprocesoare și arhitecturi de calcul.

Vă invit să citiți mai multe despre eveniment pe site-ul oficial: tedxsibiu.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.