miercuri, 6 octombrie 2010

La CT

Concursul pentru șefia Spitalului Clinic Județean îmi trezește amintiri. Nu că m-ar interesa subiectul, dar am citit întâmplător despre el în Turnul Sfatului. Am și eu o poveste cu candidatul unic: acum câțiva ani, tata hernie de disc, mama medic, eu șofer, ne-am dus toți trei la computerul tomograf (CT) aflat în clădirea din curtea Spitalului Militar. Locația este împărțită în trei camere: prima: sala de așteptare, a doua: centrul de control și a treia: sala de scanare. Aparținătorii stau în prima, dom doctor în a doua și pacientul în a treia. Mama fiind medic, dom doctor ne-a invitat în camera de control, despărțită printr-un geam de sala unde se află CT-ul. Foarte drăguț, dom doctor ne-a explicat chestii, s-a terminat scanarea, am plecat cu pozele pe disc.

După câteva luni, am ajuns iarăși acolo, de data asta rugat de o colegă viitor medic, bântuită de migrene puternice. Același dom doctor, într-o zi proastă. Mă plasează în sala de așteptare dar la un moment dat fac greșeala naivă să cred că mă mai ține minte sau că i-ar păsa că operația tatălui meu a avut succes și mă duc în camera de control, ușa dintre ele fiind deschisă. Începe direct cu urlete: v-am rugat să așteptați acolo!! Nu mai rețin tot ce-a debitat printre bulbuci, șocul schimbării de atitudine la 180 de grade fiind destul de mare, dar parcă am apucat să-i zic de ce l-am deranjat și n-a părut impresionat. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.