sâmbătă, 9 octombrie 2010

Noul Liquid

Aseară a avut loc preview-ul localului, adica o petrecere cu acces pe bază de invitație, ce a ținut loc de soft-opening. Deseară va avea loc grand opening-ul, ”pentru toți poneii”, cum ar zice un prieten. Am făcut rost de invitații (observați verbul, pe mine de obicei nu mă caută nimeni să-mi ofere chestii, să nu rămâneți cu impresia greșită că aș fi VIP, închid paranteza de falsă modestie jucăușă) pentru că auzisem că localul ar fi fost renovat cu bun gust - acum pot confirma, a ieșit un fel de lounge, mai cald, datorită luminilor galbene, mai intim, datorită despărțirii parțiale a două zone prin niște pereți și mai eficient datorită unui singur bar, lung, gen insulă, aflat în mijloc. Alte detalii pe scurt: intrarea nu mai are formă de L, ci de I, e un culoar ce dă direct în club, laterala dinspre stradă a devenit zonă vip, după mesele de acolo urmează pereții de care pomeneam mai sus, apoi dj-ul, apoi barul de care pomeneam mai sus, apoi încă un rând de canapele lângă peretele opus, la fel ca și pe laturile scurte.

Am trădat Oldiesul cu gândul să vedem ce mai e nou în muzica house, dar seara a început cu o jumătate de oră de jazz interpretat de domnii pe care în mod normal îi găsim în Atrium, apoi surpriză, muzică retro toată noaptea! Cam ca la Oldiesul de la Ștrand, dar fără atmosferă, fiind petrecere vip locul avea personalitatea unui pește mort.

Eu o să mă întorc la Oldiesul de pe Bălcescu, acum și cu proiector, pentru meciul Franța-România, pe principiul că și de supărare se poate bea. Memo2myself: de aflat când e concertul Timpuri Noi.

O poză de mare finețe făcută cu iPhone-ul care s-a transformat într-un umil aparat foto, neavând treabă cu semnalul acolo:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.