luni, 8 noiembrie 2010

Și n-a sunat

Vorbim tot despre alarma la iPhone, caz care tinde să devină epic. Săptămâna trecută au anunțat că problemele ar trebui să înceteze odată cu trecerea americanilor la ora de iarnă, adică pe 7 noiembrie (ieri). Aseară fac un test ca să știu cum să pun alarma, normal sau anticipat și sună exact când trebuie, deci problema pare rezolvată. Azi dimineață mă trezesc singur la 9.15: nu numai că n-a sunat la ora stabilită, dar nici măcar cu o oră după, n-a sunat deloc! Grrrr.

2 comentarii:

  1. :)) si eu ca fraieru' mi-am facut restore la iPhone ... am crezut ca am stricat ceva pe la el tot bagandu-mi nasul prin fisierele de sistem.
    Acum am o scuza, de ce intarzii dimineata ... si de ce incepe sa sune alarma cand deja sunt la munca :D
    Daca gasesti o solutie ... fa-o publica :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Florin, alarma repetitiva merge din nou. Doar cele existente inainte de 8 noiembrie au probleme. Trebuie stearsa alarma si creata din nou. Tocmai am incercat si e ok, suna la ora care trebuie. Pentru siguranta, in prima zi pune si o alarma nerepetitiva :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.