luni, 11 februarie 2013

No more: asigurarea telefonului

Când am cumpărat iPhone 4 nu exista pachetul de asigurare a telefonului pentru o sumă suplimentară, la operator. A apărut ulterior, la câteva luni. Nu mi-a căzut bine (manevra, nu telefonul), dar nici n-am avut nevoie de asigurare, o carcasă rezistentă și-a făcut treaba. 

Când am cumpărat 5-ul, am căutat pe site-ul Orange pachetul respectiv. Bineînțeles, nu mai există. O domnișoară de la Orange Shop m-a asigurat că se poate încheia și ulterior, în primele 6 luni, prezentând factura și telefonul în magazinul lor. I-am dat email acum o lună, n-am primit niciun răspuns, așa că am întrebat același lucru pe site-ul companiei, de unde mi s-a comunicat prompt că 
serviciul “Asigurare telefon, modem si card de date” este indisponibil temporar pana la implementarea unei noi oferte.
O să apară, probabil, atunci când vânzările încetinesc, cui îi pasă de clienți fideli și early adopters. Din nefericire pentru următorul posesor, n-am de gând să-l ascund și pe ăsta într-o conservă de plastic doar pentru că se zgârie pe canturi. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.