marți, 19 februarie 2013

TNT vs. GLS

După ”scandalul” cu GLS, devenit viral, am schimbat firma de curierat pe care o folosim la posterland.ro. Din multitudinea de oferte am ales TNT, așa că în loc de 22 de lei cât costa transportul cu GLS, beneficiem de o ofertă cu 15 lei, plus un spor în cazul în care zonele unde trimitem sunt greu accesibile, ceea ce nu se întâmplă frecvent, de obicei cumpărătorii online sunt de la oraș. 

Deși n-am avut probleme mari cu curierii GLS din Sibiu, cei de la TNT sunt dintr-o altă ligă. Tipul de la GLS mă suna să cobor cu marfa, când i-am spus omului de la TNT că nu trebuie să se deranjeze să urce el, că oricum am coletele în mașină, aproape i-au dat lacrimile, acum îmi strânge mâna cu plecăciune. Au și sistem electronic de realizare a etichetelor și a documentelor de transport, stabilirea unei preluări și urmărirea expediției. GLS avea doar partea de urmărire online, etichetele se completau de mână,  trebuia să sun dimineața la curier și să-l rog să vină, bonus fiind jeluirile despre cât de ocupat e, plus că uneori uita să treacă și trebuia să-l sun și a doua oară sau să duc eu marfa la depozitul situat în capătul unei străzi bombardate. Per total, toată atitudinea e foarte binevoitoare și neblazată, de la cei din birouri la cei din teren.

Sistemul de tracking e foarte detaliat, știi exact ce se întâmplă cu coletul, ne permite un control eficient, putem reacționa rapid dacă e vreo problemă cu adresa sau numărul de telefon al destinatarului:


În concluzie, vă recomand călduros serviciile TNT.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.