marți, 10 septembrie 2013

ANL-istul curios

Bag sama că cei de la blocul ANL de peste drum devin personaje de foileton. S-au întors din concediu prietenii care locuiesc acolo și au găsit un plic în poștă. O decizie de impunere de la Finanțe pentru proprietarul apartamentului în care stau. Plicul era deschis, cineva a avut o curiozitate. Știți cum e când capra vecinului e mai rotofeie ca a ta.

Prietenul meu va trebui să-i ducă acum omului scrisoarea desfăcută și să-i reamintească ce vecini are. Ținând cont că violarea secretului corespondenței se pedepsește cu închisoare între 6 luni și 3 ani, ar putea face o plângere penală, sunt șanse mari să fie încă amprentele pe plic. 

1 comentarii:

  1. Am desfacut si eu un plic care "aterizase" la mine in posta fara sa ma uit la rubrica "destinatar", ca sa constat imediat dupa ca era pentru altcineva. Ghinion de nesansa. Daca postasul e berbec, nu cred ca sunt vinovat ca iau ca default ca ce e la mine in posta imi e adresat si nu mai verific. Am pus dupa aceea in cutia postala corecta si nu am simtt nevoia sa ma scuz.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.