marți, 17 septembrie 2013

Cum să-ți împachetezi costumul în valiză

Ieri, înainte de plecare, eram într-o dilemă: să iau costumul pe mine sau să-l pun în valiză? N-aveam chef să stau jumătate de zi prin avioane și aeroporturi îmbrăcat formal, iar în valiză știam că se șifonează mai tare decât pe mine. Am căutat pe YouTube sugestii și l-am găsit pe domnul:


M-am apucat și eu. Pe la jumătatea operațiunii am avut ezitări, e ciudat să-ți vezi costumul cocoloș, dar am mers înainte, cu planul B în gând: să-l dau celor de la hotel să-l calce. Cel mai haios a fost când am întors haina pe dos și i-am băgat mânecile una în cealaltă.

Au rezultat două grămăjoare de haine, pe care le-am fixat în valiză cu alte articole de vestimentație, așa cum zice domnul. Odată ajuns la hotel, primul lucru a fost să despachetez. Al naibii lucru, haina arăta impecabil! Pantalonii arătau și ei decent, puteam să-i rulez în jurul a mai multor haine pentru un efect mai bun. Am scutit 10 euro, prețul călcatului unui costum la hotel.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.