sâmbătă, 10 aprilie 2010

Cele mai triste experiențe cu hotelurile

Ieri la micul dejun ne-am trezit vorbind despre cele mai triste experiențe din hoteluri. Eu nu m-am putut ”lăuda” decât cu o săptămână într-un hotel sordid din Slovacia, prin 2005, cu o cameră plină de igrasie și o pernă ce puțea a transpirație în așa un hal încât am dormit cu tricoul sub cap.
Altul a spus de un motel cu pânză de paianjeni și pete negre, tot de la paianjeni, pe la colțuri, necurățate de personal nici când a fost rugat. Lipsa capului dușului, a apei calde sau a robinetului care știe doar două poziții: foarte cald sau foarte rece sunt chestii frecvente. 
Cea mai tare poveste a fost când un coleg s-a pus în pat la hotel și a simțit umed. S-a gândit ce naiba e, că nu transpiră așa tare...și cum stătea așa și se gândea și simțea tot mai ud, la un moment dat l-a apucat groaza, s-a sculat și și-a dat seama că era salteaua udă iar cei de la hotel au îmbrăcat-o cu lenjerie curată. Și-a dat seama de asta șocat, imaginându-și ce o fi făcut anteriorul oaspete al camerei, cu scârbă că porcii ăia de la hotel n-au schimbat salteaua. Restul își poate imagina fiecare...
Da, vorbim de hoteluri germane. Majoritatea sunt însă excelente.

1 comentarii:

  1. in germania am patit si eu sa pute in camera a detergent/dezinfectant ieftin in asa hal de abia am adormit.
    am nimerit si un hostel cu inca vreo 4 in camera. diana nu a putut sa doarma toata noaptea ca aveam un coleg cu cosmaruri, ce a vorbit toata noaptea inspaimantat in somn si striga "hilfe! hilfe!"

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.