marți, 20 aprilie 2010

Londra, ziua 4

V-am rămas dator cu programul de duminică. Inițial hotărâsem să începem cu schimbarea gărzii de la Buckingam dar am ratat-o datorită problemelor cu întoarcerea acasă. Am ajuns într-un final la Harrods, este deosebit, nu neparat pentru hainele și mobila super scumpă cât pentru food-court-ul cu delicatese. Ne-am luat o caserolă cu sushi și am mâncat-o în Hyde Park, pe iarbă, printre englezii ieșiți la soare. Apoi am trecut pe lângă Royal Albert Hall și mi-am jurat să ajung o dată la un concert acolo și ne-am dus la Science Museum. După ce ne-am plimbat prin secțiunea cu istoria calculatoarelor, plasticului și zborului ne-am dus la cinematograful IMAX încorporat, să vedem documentarul despre telescopul Hubble, în 3D. La finalul orei petrecute printre steluțe am mers totuși la Buckingham ca să admirăm măcar exteriorul palatului iar apoi am reunit gașca și am mâncat la un restaurant indian (cel mai ieftin dintre toate cele încercate) de lângă hotel, pentru a ne culca devreme.

1 comentarii:

  1. cel mai probabil si-asa nu ati fi vazut schimbul de garzi, poate doar de la 2 km. (la cata populatie e acolo in timpul schimbului)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.