sâmbătă, 17 aprilie 2010

Londra, ziua 2 p1

Astăzi am făcut un tur al obiectivelor majore situate în zona Turnului Londrei. Întâi am vizitat catedrala St. Paul, am urcat și la ultimul nivel al turlei, peste 500 de scări, o chestie nu neaparat deșteaptă ținând cont că urma să umblăm toată ziua, dar priveliștea a meritat. Apoi ne-am dus la Turnul Londrei, am avut pare de 50 de minute amuzante cu ghidul beefeater care ne-a introdus în secretele castelului și al execuțiilor ce-au avut loc acolo de-a lungul vremii, apoi am vizitat Turnul Alb și bijuteriile Coroanei (sau copiile lor). După ceea am trecut la podul cu același nume, turul lui nu este mare lucru, doar o plimbare pe nivelul superior și o vizită în sala motoarelor cu aburi care rabatau nivelul inferior la trecerea vaselor comerciale. În final am ajuns pe HMS Belfast, nava de război transformată în muzeu, ancorată în apropiere, o interesantă incursiune în lumea marinei din al Doilea Război Mondial. 
Apoi ne-am dus în Piccadilly Circus, am reunit grupul și am luat masa în China Town, micuța zonă asiatică, plină de rațe fripte afișate în vitrină. Încet, încet, începem să ne facem griji cu privire la zborul de luni și la șansele CSU Sibiu de a trece de Timișoara în playoff.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.