vineri, 8 octombrie 2010

Felinarul umplut de sânge

Am auzit doar lucruri bune despre Hostelul Felinarul, de pe strada cu același nume, deținut de un cuplu irlandezo-român. De fapt am auzit de restaurantul lor, care a fost comparat cu defunctul Max. Așa că m-am uitat pe site-ul lor: www.felinarulhostelsibiu.ro și m-am distrat. Ori partea română e maghiară, ori l-a facut partea irlandeză. A ieșit o catastrofă:

De pavat curte este o oaza de liniste in centrul vechi al orasului, în cazul în care oaspetii si prieteni, un pahar de bere sau vin pot fi bucurat la umbra”

”Revizui: "Felinarul pensiune este ceva special. Aceasta nu este ca nisip-on-Sea Pensiune." Jennie SUA” 

Jennie ca Jennie, că e americancă și ăștia nu prea vorbesc românește, dar ce părere aveți de asta:
"Aceasta este o foarte loc unic." Diana România

Evident, tot site-ul e tradus automat pe net  - și într-un mod foarte prost. Aduce a scrisoare nigeriană compusă de unchiul ăla milionar decedat. Nu-i păcat să-ți dai singur cu firma în cap?

3 comentarii:

  1. N-am intrat pe partea in romana a site-ului pina acum, te cred ca e naspa tradus dar dincolo de asta, chiar e un loc special "Felinarul" respectiv. Am fost asta-vara acolo, au cea mai buna limonada pe care am baut-o in Sibiu iar amenajarea localului si ce am putut privi pe furis din pensiune este foarte faina.

    RăspundețiȘtergere
  2. mie asta mi se pare o dovada de prost gust, superficialitate si lipsa de respect fata de clientii autohtoni monogloti care le viziteaza site-ul. oricat de dragut ar fi localul, lucrul asta ii da din start puncte minus.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.