luni, 25 octombrie 2010

Iar despre Teddy

Chestia asta cum TEDx începe să-mi pară nițel umflată. Am încercat să-mi iau de pe site bilet dar am constatat că cererea mea trebuie întâi aprobată, maram nu intră orice fitecine, doar după ce o să primesc un email de răspuns pot să le transfer banii în cont. Într-unul din câmpurile formularului online trebuia să specifici minim trei site-uri despre tine. 3!! Ok, am blog, am mai găsit un LinkedIn prin portofoliu dar dacă n-ai bazaconii ca Twitter, Hi5 și Facebook ce te faci? Aveam de ales între contul de pe Triluliu și site-ul firmei. Halal criteriu de selecție. Ăia care lucrează pe rupte și n-au timp de prostii  online ca mine nu-s în target?

Sunt curios dacă o să se inscrie suficienți sau la final se va intra la grămadă, ca să se umple sala. Are și elitismul prețul lui. 

După postul ăsta nu știu dacă are sens să aștept aprobarea iar dacă vine s-ar putea să intervină ceva urgent în program vineri, de exemplu să privesc tavanul. :D 

2 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.