vineri, 1 noiembrie 2013

Un nou concert cu sala goală la Casa de Cultură

Nu înțeleg artiștii care nu mai scot materiale noi, dar se încăpățânează să facă turnee anuale prin puburile țării. În ultimii 4-5 ani am văzut Vița de Vie cântând în Atrium, apoi în Oldies, a mai fost o dată la Oldies și nu m-am dus, iar anul trecut și-au prezentat proiectul acustic la Casa de Cultură. Atunci a fost dezolant în sală, s-au strâns maxim 100 de oameni, mare parte posesori de invitații acordate în disperarea ultimelor două zile, când au văzut că au vândut zece bilete.

Astă seară e rândul celor de la Bere Gratis să se facă de râs, citind pe FB următorul text am avut un sentiment de deja-vu. După cum se vede, în 20 de ore interesul a fost maxim, nouă vizualizări, niciun comentariu sau like.


Tot aud că sibienii nu se înghesuie să dea banii pe bilete. Nu-i chiar adevărat. La Rezident Ex a fost plin pubul iar biletul costa 25 de lei. Nici la Antract n-a fost puțină lume, iar la Vunk nebunie. Nu sunt de vină organizatorii, nici promovarea, asta este valoarea trupei Bere Gratis în acest moment. Nu mă înțelegeți greșit, îmi sunt simpatici, i-am văzut și pe ei live în ultimii ani tot la Atrium și Oldies, dar n-au mai avut un hit de foarte mult timp. Acum au turneu aniversar de 15 ani de existență, însă de la cel de 10 ani nu s-a întâmplat nimic notabil, ați auzit vreo piesă nouă la radio, chiar dacă au lansat un album (slăbuț, ca să nu zic că e de-a dreptul prost; poate fi ascultat pe site) în 2012?

La Oldies au strâns sub 100 de oameni - cu astfel de feedback, chiar dacă ai un sponsor care acoperă cheltuielile și foamea e mare, cum mama naibii să închiriezi ditamai sala și să te prefaci surprins că nu e public, chiar momit cu bilete gratis?

P.S. Dacă vă interesează, scrieți-i domnului acesta, poate vă oferă o invitație (sau zece), cred că mai are suficiente :)

1 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.