vineri, 23 mai 2014

Twenty: posibil cea mai bună pizza din Sibiu

Weekendul trecut am mers cu băeții să vedem un meci de fotbal în locul lor favorit: pizzeria Twenty. Fotbal n-am mai văzut de anul trecut, dar în Twenty n-am mai intrat de mai bine de zece ani. Din laudele lor anterioare am înțeles că Twenty e pentru pizza ce e Kon Tiki sau Prima pentru ciorba de burtă. Deși nu-s un mare fan al acestui tip de mâncare, pot să confirm că a fost delicioasă: sos de roșii discret, completat cu un altul, ce conținea și oregano, ingrediente puse cu dărnicie și blat subțire. A fost așa bună încăt, deși plin, am mâncat ce n-a mai putut soția, din cea luată acasă, la pachet.

M-am trezit cam târziu să-i fac poză:


Surpriza a fost ca locul să fie aglomerat, plin la șapte seara. Are o clientelă preponderent tânără, probabil studenți, nu doar din cauza prețurilor ci și din cauza aerisirii ineficiente: trebuie să mergeți cu hainele de club, nu cu cele de serviciu. Alternative există și sunt folosite: multă lume comandă acasă (a sunat telefonul încontinuu) sau puteți merge la Music Pub, unde servește aceeași echipă, după aceeași rețetă.

9 comentarii:

  1. Am tot auzit de bine despre ei, trebuie sa-i incerc. Pana atunci, http://www.pizzeriacalabria.ro/ ramane pe 2 in topul meu. Dupa cea facuta de mine ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe locul 1 trebuia sa fie cea facuta de nevasta-ta :)) si pe 2 a ta. Daca ne luam dupa cate like-uri a strans postarea, cred ca e mai apreciata decat credeam.

      Ștergere
  2. ha :)... păi, nu? http://www.turnulsfatului.ro/19940/probabil-cea-mai-buna-pizza-din-oras.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, ma simt ca un plagiator - mai ales ca am citit articolul la momentul respectiv (si am uitat de el) - nu stiu daca titlul a fost sugerat de subconstient sau e coincidenta, dar e tare; si adevarat :)

      Ștergere
  3. Sunt FAN Pizza ....mie imi place aia de la MAX - foarte buna !!!
    Si desi Piazetta e tot a lor .. fugiti mancand pamantul de ei ... horror cu pret de MAX.
    nici nu stiam de existenta astora de la 20 ... : ) mersi te pont!

    RăspundețiȘtergere
  4. am uitat sa pun cea mai importanta intrebare:
    e cu mozzarella sau romaneasca cu cascaval?

    RăspundețiȘtergere
  5. Am mancat odata acolo si am gasit un floc in ea

    RăspundețiȘtergere
  6. Cea mai buna din Sibiu.
    kitana

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.