duminică, 30 octombrie 2011

Halloween Party@Oldies

Copii, aseară a fost cea mai tare petrecere. Ever. Nu pentru costume, deși au fost multe haioase, nu pentru decor, deși Oldies a fost împodobit corespunzător, nu pentru lume, deși a fost plin, nici măcar pentru muzică, deși Oldiz Bend a făcut un show de excepție, ci pentru atmosferă și pentru că toată lumea era veselă și cu chef de distracție.

Mi-a plăcut mult concertul Oldiz Bend, sunt tot mai buni și mai creativi pe zi ce trece, Maria a devenit lead-singer și are tot ce-i trebuie pentru acest lucru: prezență scenică, aspect și mai ales voce. Formația a căpătat un membru nou, la clape și voce, nu i-am reținut numele încă, dar e de bine, nu mai e nevoie de pasaje preînregistrate și redate din laptop.

Pentru prima dată m-am semi-costumat și eu, nu știu dacă o să se mai întâmple vreodată așa ceva, e foarte cald cu plete. Am vrut să fiu roacker, dar cică puteam să fiu și Bjorn Borg sau pădurar. Distrați-vă:


PS: M-a lămurit cineva pe Facebook că ”noul membru” este Andrei de la trupa Paradigma. În plus, uitasem să menționez că o parte din piesele din al doilea set au fost cântate de Anya.

4 comentarii:

  1. Hei DA foarte fain a fost aseara!!!! am stat si eu putin din motive de raceala...Am vrut doar sa completez ca solista este CEA MAI CEA ...are o voce foarte foarte buna ...M-a surprins placut cum a cantat oldiz bend!!! ce par frumos ai! ...l-ai dat cu masca de par ??? sa imi spui si mie secretul ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu, stilistul se ocupa - parul sta la el tot anul si eu doar il iau de Halloween :))

    RăspundețiȘtergere
  3. hai ca nici nu mi-am dat seama ca ai peruca :))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.