marți, 18 octombrie 2011

Porsche Design

Denumirea aceasta mi-a produs totdeauna un zâmbet în colţul gurii. Cei de la Porsche au făcut un singur produs  celebru - the übersportscar, e drept - pe care l-au tot rafinat şi îmbunătăţit, dar n-au un renume de inovaţie în design, mai mult de perfecţiune inginerească. Aşa că produsele Porsche Design, deşi arată bine, mi s-au părut totdeauna prea scumpe, fie ele electronice, fie accesorii. Overpriced e cuvântul care-mi lipseşte în limba română. 

Totuşi, din întâmplare, am testat ceva ce mi-a plăcut. Am primit o mostră de parfum de-al lor şi m-a încântat mirosul. Bineînţeles, e plin de bullshit pe net, gen "cum capturezi esenţa unei maşini sportive prin miros", dar n-aş putea spune că m-a dus capul aşa departe, pur şi simplu mi-a plăcut cum miroase, nu se evaporă foarte repede şi nu costă mai mult decât produsele concurente. Poate mă apropiu de midlife crisis şi compensez pentru că nu-mi permit un Porsche roşu? 

Aşadar, până la un Panamera de familist, vă recomand Porsche Design - The Essence, dar nu în preajma mea pentru că va trebui să-mi marchez altfel teritoriul. Are şi website: www.porschedesigntheessence.com. Ce n-are e indicator de nivel, nu ştii cât mai ai în sticluţă, e neagră şi mată.

1 comentarii:

  1. asa repede se instaleaza midlife crisis?? hmmm...incep sa inteleg acum...am eu un specimen atasat si de parfum si de masina!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.