joi, 20 octombrie 2011

Wish List

Când am fost la Timişoara am mâncat la mall la Pizza Hut, nu doar pentru că mi-era dor de tipul lor de pizza ci şi pentru că dădeau factură. Ca de obicei, a durat mai mult servitul facturii decât servitul mâncării. Dar nu despre asta este vorba, ci despre revelaţia pe care am avut-o uitându-mă în meniu, după ce mulţi ani n-am mai călcat pe la ei: au preţuri absolut acceptabile! Îmi aminteam de PH ca fiind locul cu pizza delicioasă dar scumpă ca naiba. Acum, cea mai mare pizza e 40 de lei, una normală un pic peste 20, ca în majoritatea pizzeriilor din Sibiu, doar cu alt gust. Banal, dar adevărat: a crescut nivelul de trai.

Dacă tot vorbim despre mâncare, ce restaurante mi-aş mai dori eu la Sibiu: unul japonez (sushi proaspăt, de Cibin), unul mexican decent, unul tailandez (supă de cocos dulce picantă, de exemplu) şi unul fraţuzesc. Dacă s-ar face şi un cinematograf decent, am avea de toate.

Update: şi-un american dinner, cu burgeri imenşi, bar cromat şi canapele roşii din piele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.