marți, 25 octombrie 2011

Tulai! Super 8

Cred că moşu Spielberg şi-a dorit foarte mult un remake la E.T. şi când l-a primit n-a ştiut ce să facă cu el. Filmul începe genial, prima jumătate de oră e foarte bună dar după aceea se fâsâie groaznic, devine o supă, nici prea uşoară să o vezi cu copiii (dacă ai), nici prea groaznică încât să-ţi sperii prietena (dacă ai). Culmea imaginaţiei la specia umană s-a atins când s-a inventat prototipul extraterestrului cu cap şi ochi mari (ăla bun) şi cu gura în formă de plus (ăla rău) iar de atunci n-a mai ştiut nimeni ce să facă. Cel din Super 8 e urât ca Alien şi Predator la un loc - aţi ghicit, are gura în formă de plus - dar e bun la inimă ca E.T şi - logic - are ochişorii mari şi umezi. Sper că cine a avut ideea cu plusul a patentat-o şi a devenit un om bogat. Nu vă povestesc tot ghiveciul ca să nu vă stric plăcerea de a fi dezamăgiţi la final. 

P.S.Aia mică a lu' Fanning o să ajungă mare.

P.P.S. Filmul din film (cel făcut, cică, de copii) are un final mai surprinzător decât producţia principală, dar trebuie să vedeţi genericul până la final.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.