miercuri, 2 mai 2012

Angajăm. Pe bune.

Văd că e la modă să cauţi loc de muncă pe blog, aşa că o să încerc şi eu ceva similar: angajări. 

Firma Timeline Business Systems (www.timeline.info) caută programatori care să corespundă următorului profil:
- student sau absolvent de IT;
- cunoştinţe medii de C# şi .NET;
- cunoştinţe medii de SQL;
- cunoaştere bună a limbii engleze.

Constituie avantaje:
- cunoaşterea limbii germane, măcar la nivelul înţelegerii unor texte/termeni;
- cunoştinţe de ERP;
- experienţa la client (dacă aţi ieşit în interes de serviciu din biroul în care lucraţi de obicei şi v-aţi confruntat cu situaţii în care dvs sunteţi furnizorul de servicii);
- disponibilitatea la delegaţii interne şi externe de scurtă durată (maxim 2 săptămâni);

Locul de muncă este în Sibiu, restul detaliilor o să le împărtăşesc celor interesaţi. Dacă există cineva care ştie programare obiectuală şi limba germană bine, avem posturi şi la grupa de PowerBuilder.

Dacă sunteţi zugrav, ştiţi să utilizaţi doar Word şi Internet Explorer sau nu pricepeţi jumătate din cerinţe, nu vă deranjaţi să-mi scrieţi. Dacă sunteţi inteligent şi vreţi să lucraţi într-o firmă relaxată, cu colegi faini şi în condiţii bune de muncă,  unde activitatea voastră o să se vadă, trimiteţi-mi un email pe adresa cturcu at timeline.info.

Recrutăm în mod regulat, aşa că dacă vedeţi acest post la ceva timp după ce a fost scris şi sunteţi interesat, trimiteţi totuşi mail. Care aveţi cont de FB sau Twitter daţi vă rog un share sau tweet, poate îi faceţi un bine unui cunoscut.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.