sâmbătă, 26 mai 2012

#FITS2012 - ziua 1

Mi-am luat bilete la câteva spectacole, o să încerc să scriu despre ele și despre evenimentele de stradă la care o să asist. Ieri la ora 17 patru domnișoare dotate cu costume și gadgeturi făceau pe Bălceascu ca sabia lui Darth Vader. Erau Balerinele audio. În același timp, în Piața Mare, Ștefan Bănică Jr. executa probele de sunet. Ghiciți la cine era mai multă lume.

M-am întors pe la 10 seara în Piața Mare, la timp pentru bis-ul lui Bănică, era plină, ca în vremurile bune, mi-am adus aminte de ce e frumos la Sibiu pe timp de festival. Apoi, pe o scenă mai mică, a început Sindromul Stockholm. Mi s-a părut ușor grotesc, poate din cauza sonorizării, poate pentru că am mai văzut oameni care dau foc la chestii, nu m-a impresionat și nici nu i-am acordat multă atenție, ne-am pus la o terasă așteptând artificiile. 

În acest punct am o problemă cu organizatorii - foarte faină agenda festivalului de pe net, inclusiv varianta pentru mobil, însă artificiile nu erau trecute în ea. În alți ani au fost declanșate din Piața Mică, acum le-am crezut totuși anulate sau că au să fie doar la final, le-am văzut întâmplător, din taxi, în fața Teatrului. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.