vineri, 25 mai 2012

Byron@Oldies Pub

Un prieten zicea că a fost cel mai tare concert pe care l-a văzut la Oldies. Aşa că şi-a cumpărat şi cd-ul la plecare. Mie nu mi s-a părut cel mai tare, pentru că e într-o companie selectă, dar sigur a fost în top 5. Pretextul a fot lansarea dvd-ului Live Underground filmat în salina Turda.


Cei cinci băieţi au cântat piese lungi şi elaborate, au fost câteva solo-uri instrumentale foarte bune, cel mai mult mi-au plăcut cele la bass şi tobe. Nu îi văzusem live până ieri şi cunoşteam puţine piese din repertoriul lor, dar m-au surprins plăcut prin varietatea de influenţe care se simte în ele: de la rock alternativ la jazz. Din păcate nici ei n-au avut parte de un public numeros, vara nu e o perioadă bună pentru concerte indoor, s-au strâns doar vreo 70 de oameni. Din fericire aceştia s-au simţit bine, n-au fost apatici, au aplaudat mult, a fost o atmosferă intimă şi călduroasă. 



PS: Au un site foarte cool - http://www.byronmusic.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.