sâmbătă, 12 mai 2012

Les Elephants Bizarres @OldiesPub Sibiu

Elefănţeii din păcate n-au strâns prea multă lume la Oldies joi seara, am fost sub 100 de persoane. Hipsterii nu s-au înghesuit, deşi concertul mi-a plăcut mai mult decât cel al lui GuessWho. Au cântat vreo 90 de minute şi aproape toate piesele au fost bune, energice, ca şi ei. Cu excepţia unei melodii tot repertoriul a fost în engleză. Băieţii sunt amuzanţi, Nae de la clape e super haios iar "toboşarul" de la drumkit s-a plictisit o mare parte din timp aşa că a sudat ţigară de ţigară şi a băut bere. Ceilalţi au avut în schimb serios de lucru.
He's Frank Nae (avec les botoşei bizarres)
Observaţi tobele
E mare lucru să te bucuri că eşti pe scenă şi să nu pari blazat chiar dacă te desfăşori în faţa unei mâini de oameni, ceea ce m-a făcut să-mi placă şi mai mult de ei, chiar dacă par verzi sunt nişte profesionişti iar albumul nou care va fi lansat în toamnă promite, piesele cântate de pe el sună bine (Air Guitar Band de exemplu).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.