luni, 15 decembrie 2014

Cum să închei cu stil Christmas Party-ul

Plantația de unde-mi iau salariul a organizat vineri seara Christmas Party-ul într-un restaurant select și central, am avut o mansardă doar pentru noi și ne-am dezlănțuit, așa cum doar programatorii știu să o facă: am stat cuminți la mese, am băut vin și am povestit.

Imagine de arhivă: numărați picioarele mesei
După miezul nopții o mare parte din noi a mers la continuare, aranjată de subsemnatul în Oldies. Adică am reținut un colțar, care în mod normal se dădea la 11, până la 12:30. Oricum, de obicei ”lumea bună” vine după miezul nopții, n-am prevăzut probleme. Ba chiar am dat mesaj patronului, să știe că întârziem, să nu se impacienteze.

Când ajungem la club, nebunie, stătea lumea la coadă, ni s-a spus că nu se mai poate intra, era concert CTC - cine naiba sunt și ăștia?  - o informație care-mi scăpase în momentul când făcusem rezervarea. În apărarea mea trebuie să menționez că muzica live e de obicei joia, nu vinerea. Bineînțeles, având masă, am intrat, după ce-am plătit biletele. 

Ajunși înăuntru m-am lămurit repede, era exact locul unde niște oameni care ies din casă de maxim două ori pe an și-ar dori să petreacă: hip-hop românesc, plin de adolescenți care ar fi putut fi ai noștri chiar dacă nu ne grăbeam foarte tare, înghesuială la limita capacității. ”Muzica” era ca în video-ul de mai jos și tot în stilul ăsta au ținut-o până la 3, când n-au mai rezistat chiar și cei cu nervii cei mai tari. I failed.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.