vineri, 5 decembrie 2014

Luthelo: produse naturale pentru îngrijire

Relația mea cu săpunurile naturale a fost următoarea: într-o încercare disperată de a rupe monotonia cadourilor de Crăciun într-un Sibiu care doar auzise de mall, i-am cumpărat într-un an mamei un astfel de set dintr-un magazin de pe Centru. După ceva timp am aflat că nu le poate folosi, a încercat, dar e alergică la una din componente. Stop joc vreo câtiva ani buni, nu mi-am pus problema să încerc vreun produs pentru mine.


La începutul toamnei, din motive neclare pentru mine, pentru că nu-s blogger de lifestyle și n-am experiență în domeniul cosmeticelor, am primit un pachețel Luthelo cu invitația de a testa produsele, fără nicio obligație de a scrie de ele. Probabil rațiunea a fost că dacă totuși am să scriu, articolul o să fie văzut de o altă audiență decât cea a blogurilor de modă și cosmetice.

Scepticismul inițial s-a transformat în curiozitate pentru că nu mi s-a pus pur și simplu în brațe un pachet, ci am fost chestionat meticulos despre ten și alergii. Abia ulterior am primit produsele. Prima acțiune: mi-am trimis nevasta la cumpărături, să caute două savoniere cu grilaj. De ce două? Pentru că ”Păsărica fericită” din poza de mai jos nu mi-era adresată mie.


Despre săpunul detoxifiant Noir n-aș putea să vă spun multe detalii tehnice, în afară de faptul că e... negru și când te speli zici că dai jos un strat de țărână, spuma pe care o face e tot neagră. Prima oară când l-am folosit, până să mă prind, încercam să-mi aduc aminte pe unde am umblat de-s așa jegos. Dacă stau să mă gândesc, tenul meu gras nu mi-a făcut prea multe probleme în ultimele două luni, deci cred că funcționează. Sau poate n-am mâncat atâtea dulciuri? Habar n-am, cert e că nu mi-a provocat nicio alergie și nici alte efecte negative.

Emulsia Lilla, care mi-a născut nostalgii după școala generală (remember gâsca Lila?), e adevărata vedetă a pachetului: trebuie îngrijită cu atenție, ținută la întuneric și rece, deci în frigider (cu speranța că nu o să o ungă nimeni pe pită) dar e mai bună ca orice balsam after-shave pe care l-am avut. Nu folosesc after-shave clasic, mă irită, ci doar balsam, așa că aici știu ce vorbesc. Pe altă parte habar n-am dacă Lilla pentru asta a fost concepută sau e cremă de seară și hemoroizi. Glumesc.

Concluzia? Citiți întrebările frecvente de pe site pentru lămuriri asupra produselor, iar dacă sunteți interesați de subiect puteți să o contactați pe Loredana, sunt convins că o să vă explice în detaliu ce vi se potrivește. 

Vă urez Păsărică fericită all the way!
(Aș fi vrut să inventez eu denumirea asta. Poate un pic mai elaborată: păsărică fericită înfoiată, cu tril cristalin și spirulină în gheare)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.