miercuri, 12 august 2009

Ete Grecia

Cu ajutorul părinţilor care m-au făcut, Alinuţei care mă suportă, şefului care mi-a mărit salariul (glumă bă, lăsaţi furcile jos, e criză, ce dracu! reformulez:) şefului care mi-a plătit salariul la timp şi mi-a aprobat concediul (asta iar a fost dumă, că de fapt i-am zis că nu ne vedem în august după ce-am luat biletele), firmei Teny Broker şi patronului ei (salut coae, lasă că azi-mâine e septembrie şi pleci şi tu!) care ne-a intermediat asigurările storno şi medicale, echipajului Romavia care ne va depune icrele în siguranţă pe Zakynthos (wishful thinking) precum şi a tuturor celor cărora li se rupe dar nu ne-au pus beţe în roate: am plecat în lume, să ne ionizăm în Grecia, în partea întâi a concediului de vară 2009.

De plecat am plecat patru, de întors să vedem ce-or zice şi valurile, vânturile, fructele de mare expirate. Apropo, how cool is this: "icre de arici de mare"! parcă văd că la cafeaua grecească de dimineaţă o să bem lapte de vacă de mare (să-i zicem Milkynthos).

Cam atât vroiam să declar, poveştile adevărate la întoarcere. Să trăiţi bine, să fiţi cuminţi şi să nu plângeţi turcul. Am pregătit nişte posturi zilnice, uşurele, că e ora 1:30 AM când scriu nebunia asta şi durează muult mai mult să am grijă de blog (2 ore) decât să-mi fac bagajele (20 min) că ce-ţi poţi şi lua cu tine pe o insulă: slipii şi cardul de credit.
Kali mera, kali spera, kali nichta!

PS: Nu rataţi nunta lui Tudor (că merită) şi articolul lui Brylu featuring Turcu în evz.ro (coming soon)

3 comentarii:

  1. mai...sper sa fie soare si fain acolo ca aici cam pute vremea :p

    RăspundețiȘtergere
  2. conced fain si nu, nu va invidiem ca noi avem aici distractia noastra da? unde mai pui ca acolo nu gasesti razboiul presei locale in plina desfasurare (sic!)

    RăspundețiȘtergere
  3. Citit! Sper sa ma relaxez si eu la fel de frumos! Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.