miercuri, 5 august 2009

Pliz help ă gentăl săul

Fraţilor deci eu chiar sufăr pentru mizeria asta de la Cotidianul. Ce dracu mai citesc eu la cafea, acum că inocenţa (mă rog, vagile urme care mai rămăseseră din ea) mi-a fost spulberată? Caţavencu e săptămânal şi p-ăla-l citesc tipărit, că e singura publicaţie care mi se pare că are mai mult farmec pe hârtie decât pe monitor. Mama ei de criză, sugeraţi şi voi un ziar pe care să-l diger, că am încercat cu CNN şi n-alunecă zama la fel de bine dimineaţa. Faceţi-vă milă că suntem doujde de fraţi acasă, să mănâncă şi greierul nostru un ziar la nechezolul de dimineaţă!

4 comentarii:

  1. sugestii: Libertatea, cancan, click si mai era unul dar am un lapsus. daca astea nu te relaxeaza nu stiu ce sa zic, incearca "Suplimentul cultural" de la Polirom, in combinatie cu primele sa stii ca pastreaza rece smantana un drum de 4 ore .. verificat ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Online citesc "Gandul" cu sfintenie, cred ca din inertie. Pe hartie citesc Monitorul ca mi-l dau baietii din redactie moca. iara cate odata Jurnalul, adica joia, cand dau carti. BTW azi e Rodica Ojog Brasoveanu "Cianura pentru un suras", o astept inca din iunie !

    RăspundețiȘtergere
  3. Neatza all,
    Jurnalul si Tribuna le avem cu abonament, sa aibe si bunica-mea ce sa citeasca :))
    Smantana n-am de carat deci sfatul lui Rhodos e bun, dar putin aplicabil :P
    ZF ar fi o chestie...
    Cred ca o sa ma concentrez pe niste bloguri.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.