vineri, 28 august 2009

Grecia - terase şi baruri

Hai că doar subiectul ăsta a mai rămas nepostat şi scăpaţi de serialul meu grecesc. Oricum n-aveam ce să vă povestesc zilele acestea, vroiaţi să auziţi de depresia post-concediu? Nu cred. Plus că nici n-a fost aşa dură, ştiind că după 5 zile de muncă urmează alte 5 tot de concediu.
Aşadar, în fiecare seară după mâncare ne mai plimbam pe plajă şi ne aşezam confortabil la diverse baruri şi terase pentru o ultimă băutură înainte de culcare. Nu cred că am băut altceva în afară de Tom Collins. Mergea bine cu locul şi eram sătul de clasicele "gustate" acasă.

Preferatul nostru a fost Cheers, care avea şi o măsuţă pusă chiar în apă. Pozele nu sunt mare lucru, doar aşa cât să vă faceţi o idee:

Apoi mai era Cubanero's, cu broscuţa amplasată pe acoperiş. Amintiţi-vă că simbolul insulei e broasca ţestoasă. Faina poanta.

Chiar lângă hotel era Havana Beach Club, din păcate ăştia era foarte liniştiţi seara, presupun că tot datorită vecinătăţii.



Am plecat cu regretul că n-am ajuns la barul de pe insuliţă. Poate data viitoare :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.