marți, 4 august 2009

Şi-mi plăcea Cotidianul...

Sunt dezamăgit de toată tărăşenia de la Cotidianul şi de cum poţi să distrugi un ziar deştept când e foame de bani. Era singurul ziar central pe care îl citeam.
Costi Rogozanu a exprimat cel mai bine toată situaţia:
http://rogozanu.blog.cotidianul.ro/2009/08/03/nedreptatea-patrasconiu-ce-am-gasit-la-coti-dupa-concediu/

5 comentarii:

  1. fac nota discordanta: nu's! explicatia: mi-a ramas in minte o poveste cu "inegalabilul" TRU care scria in Cotidianul articole platite de stim noi cine ... la mine ala a fost "the moment"

    RăspundețiȘtergere
  2. da, era partizan TRU, dar se stia asta. nu cred ca a fost platit pentru articole, cred ca a fost rasplatit la final :)

    problema nu e ca anumiti editorialisti si comentatori erau partizani, alea nu trebuiau citite, problema e ca articolele erau decente iar acum se incepe cu cenzura si s-ar putea sa se distruga toata munca de branding a unor oameni care au creat un ziar destept.

    RăspundețiȘtergere
  3. Destept, prost, pentru cocalari sau cititori de elita, totul se reduce la un singur cuvant: manipulare. Iar acest lucru se vede cel mai bine acum, in prag de alegeri. Fie ca-s antenele si jurnalul motanului, fie irealitatea-catavenu lu' Vantu sau neadevarul lu' Dinu, toata lumea isi arata coltii inainte de marea impartire a puterii. Schimburi de capete-n gura si istericale, cam asta ne vinde mass-media in ultimul timp, inclusiv cea pe care o credeam de calitate. Eram mare fan Realitatea... asta pana sa inlocuiasca seara, in prime time, talk-show-urile adevarata cu unele moderate de niste fufe cu derapaje isterice venite la pachet cu tonica maimutzoiu, prigonitu', ciorba sau marele reprezentant al societatii civile, Ciuvica (e grav daca smecheru' asta emancipat reprezinta societatea civila)... si colac peste pupuza, moderatorii si invitatii astia sunt experti in absolut orice tema supusa dezbaterii, de la macroeconomie, la incalzirea globala sau fertilizarea in vitro. Am ramas un mare consumator de Catavencu, mai degraba pentru forma (lectura placuta, relaxanta) decat pentru fond, care se simte ca-i alterat de interese si tinde chiar sa se tabloidizeze (poze cu Mircea Badea aproape in fiecare numar al ziarului!!!). Apropo de pozele astea... pai baietii de la Catavencu, in loc sa creeze ceva inteligent, il iau peste picior pe sclavu' lu' Felix crezand ca-i fac un rau, cand de fapt contribuie si mai mult la popularizarea lui de ajung sa ma uit seara la emisiunea respectivului sa vad ce-i poate pielea. Cititorii lor or fi mai inteligenti decat ai altora, dar ei, ei ce dracu' fac in timpu' asta?! Ii prosteste caldura de afara? Sau fac pe prostii ca poate sare patronu' cu o prima la sfarsit de luna?

    RăspundețiȘtergere
  4. pfuai, alex scrie rar dar mult. oricum ma bucur ca traiesti ca de comentat nu-mi vine, mi-e-o-scarbaaa-de-treaba-astaaaa-cu-cotidianuul

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.