marți, 22 mai 2012

Unde se găseşte Aperol în Sibiu?

Duminică seara la concertul din piaţa Huet mă uitam cu jind la nişte prieteni care sorbeau din paharele cu Aperol. Eu venisem cu maşina aşa că n-am consumat, dar în drum spre casă m-am oprit la nişte benzinării ca să-mi cumpăr o sticlă. Şi la Mal şi la cele două Petrom-uri în care am intrat s-au uitat fetele de la ghişeu la mine ca la extratereştrii, n-au înţeles ce le cer. Ieri am mai încercat în câteva locuri, începea să fie amuzant să vezi femeile derutate: la Roger s-a strâmbat vânzătoarea la mine fără să zică nimic, la Express You fătuca a fost amabilă, a zis că ea nu ştie din astea dar dacă îi explic ce-i ăla mă ajută. La Lidl n-aveau (oricum intrasem pentru altceva acolo), nici la Carrefour sau Real. Mai rămăsese Metro, cică cea mai bună şansă, dar n-am avut chef să mă duc până în partea cealaltă a oraşului şi nici n-aveam legitimaţia la mine. Am cumpărat sangria, cealaltă băutură estivală populară nefabricată din hamei.

Dacă ştiţi de unde se poate cumpăra Aperol daţi de ştire. Cunosc soluţia cu distribuitorii şi probabil o să apelez la ea, dar mă interesează şi pentru "civili" fără prieteni cu baruri. De băut se poate bea la Amber, Max, Cafe Wien, Imperium şi în alte locaţii din oraş.

Later edit: la benzinaria OMV din Lugoj au atat Aperol (69 lei) cat si sticle de 0.2 l de prosecco, asa ca probabil si la OMV Sibiu e la fel. Verific la intoarcere.

Much later edit: Îmi spune cineva că se găseşte la Billa cu 49 lei. Confirm. Altcineva îmi spune de magazinul de băuturi de pe scările spre Podul Minciunilor şi de cel de pe Justiţiei, vis-a-vis de Supporter.

7 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Ea probabil stie distribuitor nu retailist, dar astept comentariul:)

      Ștergere
  2. Au sigur la magazinul Boema (dupa autogara Atlassib spre Calea Turnisorului)
    Daca esti mai comod da un semn si iti dau nur de tel al reprezentantului. Ti-l si livreaza :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca e util blogul. Multzam, am comandat doua - vin cu avionul vineri :)) S-a oferit cineva sa-mi aduca din duty free, dupa ce-a citit aici. Data viitoare iti cer numarul tipului.

      Ștergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.