vineri, 9 august 2013

Aeon Blank@Artmania

Artmania are site, cont de Twitter și Facebook, dar nu s-a deranjat nimeni astăzi să spună proștilor care vroiau să vadă Aeon Blank că s-a decalat concertul de la 3:20 la 5 PM. Am plecat mai devreme de la serviciu ca să mă trezesc aproape singur cuc în Piața Mică, la 37 de grade. Pagina de FB dezinforma cu nerușinare iar pe Twitter n-a catadicsit să răspundă nimeni:


Băieții au venit pe la 4, au făcut soundcheckul și au început show-ul la ora 17, în condițiile astea:


Vreo 60 de oameni ascunși la umbră, plus câțiva la terase. Concertul a durat 40 de minute, se grăbeau să termine înainte de a începe slujba de la ora 18 la biserica alăturată (!), iar la un moment dat au trebuit să-și reacordeze chitarele din cauza căldurii. N-a fost cazul de bis, nici n-aveau pt cine și erau deshidratați, după ce au cântat la 36 de grade. 

O bătaie de joc totală, un eveniment plătit degeaba, lipsă de respect și pentru formație - să cânte pe caniculă în fața nimănui - și pentru public - m-am întâlnit ulterior cu un cunoscut care ar fi venit, dacă ar fi știut că s-a schimbat ora. 

Aeon Blank cântă bine live, și-au făcut treaba cu profesionism:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.